23

Ο

Η ΕΚΘΕΣΗ “ABB OPEN DAYS” ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

H ABB AE, στο πλαίσιο των προωθητικών της δραστηριοτήτων και της διαρκούς παρουσίας της στο πλευρό των συνεργατών της, ολοκλήρωσε με επιτυχία τον πρώτο κύκλο εκθέσεων όλων των προϊόντων και λύσεων που διαθέτει στην Ελληνική αγορά με την ονομασία: «ΑΒΒ Open Days». H έκθεση πραγματοποιήθηκε και στην πόλη μας στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2014 στο ξενοδοχείο “KALLIRROE HOTEL”.
Εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους συνεργάτες, να τους παρουσιάσουν όλες τις νέες τάσεις του κλάδου ενέργειας και αυτοματισμού και να συζητήσουν μαζί τους οποιαδήποτε απορία και ανάγκη.
Μέσω ειδικά διαμορφωμένων εκθετηρίων, παρουσιάστηκαν αρκετά νέα καινοτομικά προϊόντα και συστήματα για κτιριακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ άλλων έγινε η πρώτη παρουσίαση του καινοτομικού συστήματος οικιακού αυτοματισμού free@home που παρέχει ευκολία στην τοποθέτηση και τον προγραμματισμό στον ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη, καθώς και όλες τις απαραίτητες λειτουργίες αυτοματισμού των σύγχρονων εγκαταστάσεων στον τελικό χρήστη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε και για τη νέα σειρά modular διακοπτών φωτισμού (ομαδοποίησης) με την ονομασία Mylos καθώς και για τις νέες σειρές πινάκων και υλικών ράγας της ΑΒΒ.
Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις του κλάδου των κατασκευών για επαγγελματικές εφαρμογές και λύσεις για κτίρια υψηλής ενεργειακής απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, η ΑΒΒ ΑΕ παρουσίασε επίσης τις σειρές Αντλιών Θερμότητας Yutaki της Hitachi, τα πολυδιαιρούμενα πολυζωνικά συστήματα ημικεντρικών και κεντρικών συστημάτων κλιματισμού Utopia & Set Free, αερόψυκτους και υδρόψυκτους ψύκτες καθώς και αντλίες θερμότητας υψηλής ενεργειακής απόδοσης.
Παρουσιάστηκε επίσης η νέα σειρά αυτομάτων διακοπτών ισχύος Emax2, με δυνατότητα διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς και όλες οι λύσεις της εταιρίας σε Μετασχηματιστές και εξοπλισμό Μέσης Τάσης υψηλής ενεργειακής αποδοτικότητας.

By stavros|Χωρίς Κατηγορία|0 comment

Comments are closed.