Το ξενοδοχείο Kallirroe βρίσκεται επί της Πατρών – Αθηνών 67Α, στο Ρίο. Σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο, βρίσκονται το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Νοσοκομείο του Ρίου αλλά και το κέντρο της πόλης των Πατρών. Οι μετακινήσεις από και προς το ξενοδοχείο μπορούν να πραγματοποιηθούν με όλα τα σύγχρονα μεταφορικά (λεωφορεία, ταξί, τρένο).

Στους χώρους του ξενοδοχείου λειτουργούν αίθουσες πρωινού, cafe-bar, lobby (αίθουσα υποδοχής) και τέλος υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος με Ηλεκτρονικό Υπολογιστή και δυνατότητα πρόσβασης στο Internet για όλους τους πελάτες μας.

Το έμπειρο προσωπικό μας, παρέχει αποτελεσματική εξυπηρέτηση και είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει σε ότι χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Με εξαιρετικά προσεγμένα υφάσματα και διακόσμηση των καλύτερων σχεδιαστών, τα δωμάτια του Kallirroe Hotel αποτελούν παράδειγμα ζεστού, φιλικού και cozy χώρου δημιουργώντας άμεσα στον επισκέπτη οικειότητα, προσιτή πολυτέλεια και διαχρονική κομψότητα.

Η διαρρύθμιση των δωματίων, το καθιστά κατάλληλο για παραμονή οικογενειών, επιχειρηματιών που επιθυμούν άνετους χώρους για εργασία και συναντήσεις αλλά και για τον επισκέπτη στην πόλη της Πάτρα για σπουδές, ψώνια και τουρισμό.

Εφαρμογές


Κατεβάστε την εφαρμογή μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα της πόλης μας και τις προσφορές του Kallirroe Hotel.Google Play

App Store